Vi som driver projektet är

Vi som gemensamt skapar den nya tjänsten är:

Sweden Assistive Solutions AB och Delta Management AB

Läs gärna mer om oss och vad vi gör mer på:

http://www.assistive.se/

http://www.elevskrivbordet.se/

http://www.deltamanagement.se/


tisdag 23 november 2010

Mycket på gång

Det har varit en hektisk period med allt som ska ordnas i projektet. Så därför inte så mycket skrivande här på bloggen som jag skulle önska att jag han med. Säkert känner du igen det, man vill så mycket men ibland är det svårt att räcka till så tiden måste helt enkelt prioriteras till det som för tillfället är nödvändigast att genomföra. Sen det senaste inlägget här, har vi hunnit med att anställa ännu en systemutvecklare en otroligt skicklig ung man som har ett superflöde av kreativa idéer :) som stämmer in så väl med det vi håller på med i detta projekt. Just det där med att få omge sig med kreativa människor är en sann glädje som skapar arbetslust och eneregi även om man har mer att göra än vad som egentligen är möjligt att hinna med. Det nya gränssnittet är nu på väg att växa fram och vårt mål är att minimera svårighetsgraden för användarna att förstå och använda alla funktioner....

Helt enkelt handlar det om att skapa en intuitiv arbetsmiljö som är lätt att förstå och som är enkel att arbeta i och som inspirerar och motiverar användarna i sitt lärande. Det där med att väcka motivationen och ge utrymme för lusten att skapa tror jag är en stark drivkraft hos oss alla om den bara får utrymme och stimmulans att växa. Mina egna barn har som nu är på väg in i vuxenlivet och arbete drog en lättnadens suck när skoltiden var över och som den yngsta sa när jag pratade med honom i telefon idag "det roligaste med skolan var relationerna...alla ämnen kan vara roliga bara man får tillfälle att skapa bra relationer också med lärarna". Det här tror jag och mina också medarbetare är en viktig ingrediens. Så därför vill vi också se till att kommunikationsdelen i inClouding ska inspirera till just relationsskapande mellan alla som använder den nya plattformen. Det ska bli roligt att få visa upp den nya prototypen på Bett-mässan i London den 12-15 januari 2011 och få synpunkter från  er som besöker oss. Är just du på Bett då kom då och besök oss. I vår monter S69 så står några av mina kollegor i sugna att få visa och diskutera med dig om inCloudings möjligheter.

Allt Gott
Bo och inCloudingteamet

12 kommentarer:

  1. En ung nyexad kollega blev kritiserad av en medelålders kollega för att han inte började med att lära ut det som hon ansåg som bas i deras ämne. Han har ett holistiskt perspektiv på inlärning och vill ge eleverna basredskapen när de behövs och känns motiverande att lära sig för eleverna. Jag berömmer honom ständigt då han lägger upp allt lektionsmaterial som texter och youtube-klipp på vår lärplattform. Jag ser hur han tänder ljuset i ögonen hos eleverna i sitt ämne. Den äldre kollegan når mycket bra resultat med sina elever, men vi som jobbat länge har en enorm erfarenhetsbank av övningar att ösa ur. Vi måste låta våra yngre kollegor bygga upp sina i sin egen takt. Dessutom utgår de yngre från sin nutid och använder ITK på ett helt annat sätt. Många äldre håller hårt på sina lektionsupplägg, medan yngre samarbetar genom de nya medierna.Jag tror på ett eget livslångt lärande och skolan kan bara bli bättre genom ständiga erfarenhetsutbyten och utvärderingar av vad vi gör. Tänd fler elevögon!

    SvaraRadera
  2. I’m flattened for your blogs writings and blogs as well.
    ppi claims credit cards

    SvaraRadera
  3. Wonderful learning guys I’m a fan of your website.
    You have finished a surprising job with you website.

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

  5. Your post is one of the best pages I have been to. We also provide affordable Assignment help in uk.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
  6. Thanks for sharing. Are you looking for a professional kundali matching sites - ganeshaspeaks for you.

    SvaraRadera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  11. Thank you so much for sharing this post, I appreciate your work.It was a great informative post.Go so many useful and informative links. Loved your writings also. Concept of the topic was well discussed.

    Regards,
    Online Dissertation Help

    SvaraRadera